Minigraver leasen

Wilt u een minigraver leasen? Dan bent u bij Brant BV aan het goede adres. Voor Zuid-West Nederland zijn wij het bedrijf voor HITACHI machines, inclusief goede en betrouwbare aanbouwdelen. Voor elke prijs kunt u all-inn HITACHI minigravers bij ons huren. All-in betekent bij ons ook echt all-inn: het enige wat u hoeft te doen is zelf de machinist te zijn. Onze minigravers zijn per direct leverbaar vanuit onze brede voorraad in Dongen. Zo kunt u binnen no time een minigraver leasen.

"Bij ons speelt uw verleden geen rol, wat telt is nu en de toekomst. "

Minigraver leasen voor elke ondernemer

Dit unieke concept is ideaal voor de startende ondernemer. Ook is ons concept een uitkomst voor de mensen die geen risico's willen lopen met een dure aanschaf van minigravers. Het grote voordeel van een minigraver leasen is dat u de investering van de aanschafprijs over meerdere maanden kunt verdelen. Dit kan in uw boekhouding een grote meerwaarde zijn. Daarnaast is het grote voordeel van een minigraver leasen bij Brant BV dat de minigraver aan het einde van de doorlooptijd volledig van u is. 

 

Koophuur van minigravers

We stemmen samen met u het product, de looptijd en de kosten af op uw specifieke wensen. U betaalt bij ons niet alleen de huur, maar onze minigravers "komen ook naar u toe". Sterker nog, na de laatste, afgesproken termijn is de gehele machine helemaal van u. En dat terwijl u een sterk gereduceerd huurtarief betaalt. Bij ons speelt uw verleden geen rol, wat telt is nu en de toekomst. Een BKR registratie hoeft bij ons dus geen enkel probleem te zijn.


Groot aanbod aan minigravers

U huurt bij ons vanzelfsprekend een gloednieuwe HITACHI graafmachine. Daarnaast bieden wij u aanhangwagens, bakken en eventuele overige benodigdheden zoals verdichtingsmachines. Al onze HITACHI minigravers zijn compleet nieuw en na afloop van de HUURKOOP is de machine uw eigendom.

Hieronder vind u ons aanbod minigravers van het merk Hitachi. Onze minigravers gaan van 1900kg tot en met 5500kg. 

HITACHI minigraver 1900kg
Hydraulische snelwissel met lasthaak
inclusief met 3 bakken
lfor Williams GX125
vanaf € 249,00 per week

HITACHI minigraver 2600kg
Hydraulische snelwissel met lasthaak
inclusief met 3 bakken
lfor Williams GX125
vanaf € 299,00 per week

HITACHI minigraver 5500kg
Hydraulische snelwissel met lasthaak
inclusief met 3 bakken
lfor Williams GX125
prijs op aanvraag

Wilt u een minigraver leasen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Bent u enthousiast geworden over onze mogelijkheid voor het minigraver leasen? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan voor minigraver leasen. Graag willen wij u erop attenderen dat het voor u fiscaal zeer aantrekkelijk is om bij ons een HITACHI minigraver te leasen. U bent van harte welkom om bij ons vrijblijvend, naar de voorwaarden te vragen. Samen met u bekijken wij de passende mogelijkheden voor u.